Աղանդեր

Դիտեք որպես Ցանց Ցանկ
Դասավորել
Ցուցադրել էջում

Գազարով տորթ

Գազարով, ընկույզով և դարչնով պատրաստված խմոր, սերուցքային պանրով կրեմ:
2 200 ֏

Macaron Classic

400 ֏

Բամբակյա չիզքեյք

Ճապոնական չիզքեյք , որը, ի տարբերություն հյուսիսամերիկյան ավանդական չիզքեյքի , առավել նուրբ տեքստուրա և թեթև քաղցրություն ունի։ Բաղադրատոմսը ստեղծվել է ճապոնացի խոհարար Տոմոտարո Կուզունոյի կողմից , Բեռլինում 1960 – ականներին
2 600 ֏

Բրաունի հատուկ սոուսով

Բրաոունիի ծննդավայրը համարվում է Ամերիկան։ Այն ստեղծել է Բերթա Փալմերը , որը Չիկագոյում տնօրինում էր Փալմեր հյուրանոցը։ Բրաունին ստեղծվել է հատուկ կանանց քիմքի համար։ Այսօր համացանցում փնտրելիս կգտնեք 100, 000–ից ավել բրաունիի բաղադրատոմսեր։ Ծննդավայրը՝ ԱՄՆ։
2 200 ֏

էսկիմո

էսկիմո տորթ նույնքան համեղ է , որքան էսկիմո պաղպաղակը։ Նուրբ շոկոլադե բիսկվիթ , համեղ կրեմ՝ պատված շոկոլադե գանաշով
1 800 ֏

Չիզքեյք

Չիզքեյեի ծննդավայրը համարվում է հին Հունաստանը , թեև ժամանակակից չիզքեյքը պատրաստել է Ուիլիամ Լորենսը , ով փորձում էր պանրի նոր տեսակ ստանալ , սակայն ստացվեց պանրով թխվածք։
2 400 ֏